21 Aralık 2021 Salı

Racacoin binance listeleme yapılacak mı?

 Racacoin binance listeleme olacak mı? Racacoin yatırımcıları merakla bu sorunun cevabını merak ediyor.

Racacoin Binance Listeleme 2022 Yılında

Racacoin binance listeleme haberiniz 2021 aralık ayında yayınlamıştı. Fakat binance listeleme haberinin duyulmasına rağmen racacoin 2021 Aralık ayında sürekli değer kaybetti. Uzman yatırımcılar bunun alım fırsatı olduğunu TL olarak 0.025 ile 0.040 arası değerin tam bir alım fırsatı olacağını belirtiyor. Peki Racacoin binance listeleme olacak mı?

Binance flux gibi high street gibi birimleri listeledi. Fakat henüz racacoin binance listeleme sayfasında yer almıyor.

Racacoin Binance Listeleme Ne zaman Olacak?

Binance şu an tt ve mdt için listeleme oylaması yapıyor. Bu oylamaya https://www.binance.com/tr/vote buradan ulaşabilirsiniz. Racacoin binance listeleme zamanı 2022 Mart ayı olarak işaret ediliyor. Çünkü yeni metaverse dünyasında yer alacak bir kaç projeden biri radiocaca olacak. Metaverse dünyasında racacoinin projesinin atılım yapacağı zaman olarak 2022 Mart ayı gösteriliyor. Radiocaca yöneticileri ise 2021 Aralık ayındaki sert düşüşün sebebinin kripto dünyasında btcnin gerilemesiyle başlayan “down” durumunun olduğunu belirtiyor.

Racacoin yok olup giden bir proje mi olacak yoksa binance listeleme elde edip hızla büyüyecek mi 2022 yılının ilk yarısında hep birlikte göreceğiz. Ayrıca radioracanın metamon oyununun ülkemiz de popülerliğinin de gittikçe arttığını belirtelim.

Radiocaca Binance Listeleme yaptığında yine mebhocam kripto piyasası kategorisinden yayınlayacağız. Ayrıca son kripto haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz.

Radiocaca 2022 Ocak sonu TL bazında beklentimiz ise 0.1 seviyesinde olacağı.

Kaynak: https://mebhocam.com/racacoin-binance-listeleme-yapilacak-mi/