10 Mayıs 2020 Pazar

Spotify Premium APK 9.6.57.960 İndir



Google Play Müzik ve Ses bulutu gibi müzik akışı hizmetleri Spotify Music sahneye girdiğinde ve hızla çevrimiçi olarak sunulan en ünlü müzik akışı hizmeti haline geldiğinde çalkalandı . Spotify'ın herhangi bir şarkıyı çalmanıza izin veren ancak reklamlarla ve Spotify'ın premium sürümünde kaldırılabilen bir dizi kısıtlamayla birlikte gelen standart ücretsiz sürüm olan iki sürümü vardır. Bu yazıda, Spotify Premium APK'sını nasıl ücretsiz indireceğinizi öğreneceksiniz . Tüm ünlü sanatçıların albümleri Spotify'a yüklenmiştir ve bu Spotify premium APK ile bir parçaya sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte, burada tüm premium özellikleri tamamen ücretsiz olarak getiren Spotify modifiye APK'sına bir göz atıyoruz. Spotify premium APK için İndirme bağlantısı da aşağıda verilecektir ve bunun içinde herhangi bir kötü amaçlı yazılım veya casus yazılım içermediğinden emin olabilirsiniz.

Spotify Premium Müzik Uygulaması Özellikleri

Burada, Spotify Premium APK ile birlikte gelenleri ve uygulamanın normal sürümünde size nasıl fayda sağlayacağını keşfedeceğiz.

Yüksek Kaliteli Ses

 

Spotify Premium APK kullanıcılarının hoşlandığı önemli avantajlardan biri, Spotify Premium ile birlikte gelen Ses kalitesindeki büyük farktır. Premium sürüm, 320kbs bit hızına kadar çıkan Extreme Ses Kalitesini dinlemenizi sağlarken, ücretsiz sürümde aldığınız normal sürüm sadece 96kbps'dir. Yani, bu önemli bir gelişme ve eğer bir audiophile iseniz hemen fark edeceksiniz. Bir yayın devi olarak Spotify, Spotify Sessions adlı hizmete adanmış özel kayıtlar oluşturmak için AAA sanatçılarıyla da işbirliği yapıyor. Spotify Premium üyesi olmak, bu Spotify Sessions'ın yüksek kaliteli kayıtlarına erişmenizi sağlar.

Spotify Connect


Spotify Premium (Android, iOS), Bilgisayar (Windows / Mac / Linux), Akıllı TV, Akıllı Hoparlör (Amazon Alexa / Google Home), Konsol (PS4 / Xbox One) gibi çeşitli platformlarda ve cihazlarda kullanılabilir. Premium'un veri senkronizasyonu, bir cihazda çalan müziği başka bir cihaz üzerinden (örneğin, PC'nizde çalan müziği akıllı telefon üzerinden kontrol etme) kontrol etmenizi sağlar.

Sınırsız İndirme


Spotify Mod APK'nın en önemli özelliği, en sevdiğiniz şarkıların sınırsız indirilmesini alma yeteneğidir. Spotify'ın standart sürümünde mevcut olmayan, çalma listeniz ne kadar büyük olursa olsun, 100 şarkı veya 10k; Spotify premium ile, Sınırsız indirmelerle karşılaşırsınız, böylece bir indirme çılgınlığına devam edebilirsiniz. Ucuz ve sınırsız veri planları dünyasında, Çevrimdışı müzik herkes için olmayabilir, ancak internet bağlantınızın zayıf olduğu veya uzak bir bölgede olduğunuz birçok durumda kullanışlı olabilir.

Reklamsız Deneyim


Reklamlar birçok kişi için sinir bozucu olabilir ve bazen Spotify'ın sahip olduğu mükemmel bir kullanıcı deneyiminin önüne geçebilir. Dolayısıyla, reklamlardan kurtulmak için, banner reklamlar veya atlanabilir video reklamlar olsun, premium sürüm tamamen reklamsız bir deneyim yaşamanızı sağlar. Uygulama, bu varyant premium sürümde premium varyantı kullandığınızı varsaydığı ve tüm reklamları hemen kaldıracağı için, reklamlar deneyiminizi bozabileceği için bu benim en sevdiğim özelliktir.

Çevrimdışı Dinle / Her Yerde Dinle

Zaten premium sürüm ile sınırsız indirme hakkında okuduğunuz gibi ve bu da başka bir avantajı, başka bir yere seyahat her zaman yeniden indirmeden, dünyanın her yerinde bu indirilen şarkıları almak olduğunu. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde çevrimdışı dinlemek için telefonunuzda çevrimdışı olarak depolanırlar; bu, premium olmayan sürümle mümkün değildir.

Sınırsız atlama

Tek premium Spotify kullanıcıları için mevcut özellik, sınırsız Atlama yeteneğine sahip olmak, eğlenceli bulamadığınız belirli bir şarkıyı dinlemeden çalma listesini es geçebileceğiniz anlamına gelir. Normal Spotify ile sınırlı sayıda atlama alırsınız, bu nedenle belirli bir sayıda şarkıyı zaten atladıysanız, daha fazla atlama seçeneğine sahip olmayacaksınız ve çalmakta olan şarkıyı dinlemek zorunda kalacaksınız. Bu da, sevmediğiniz şarkıyı dinlemek zorunda kalmayacağınız ve çaldığı verileri boşa harcadığınız için, verileri kaydeder. Gereksiz bir kısıtlama gibi gelebilir, ancak Spotify ile olan şey budur.

Sınırsız Karışık Çalma ve R epeat

Ayrıca sınırsız karışıklık ve Spotify Mod APK ile tekrar edersiniz, böylece herhangi bir şarkıyı herhangi bir kısıtlama olmadan n defalarca tekrar çalabilirsiniz.

Kök gerekmez

Ayrıca, burada iyi haber Android telefonunuzun çalışması için root erişimine sahip olması gerekmiyor. Yepyeni bir cihazınız varsa ve garanti kapsamında olduğu gibi rootlamak istemiyorsanız, gitmekte fayda var.

İndirme: Spotify Premium APK (Android)

  • Boyut: 21.16MB
  • Sürüm: 9.6.57.960
  • Tür: Spotify Premium APK
  • Hızlı sunuculardan indirin
  • Anket veya başka bir gereklilik yok
  • Kötü amaçlı yazılım ücretsiz, Spotify Mod APK
  • Min Android sürümü: 4.1+
  • KÖK gerekmiyor
  • Normal bir Spotify Android Uygulaması yüklemek istiyorsanız normal Spotify APK'sını da indirebilirsiniz.


Android'de Spotify Premium APK Mod Nasıl Kurulur

Gereksinimler
  • Yukarıda verilen Spotify Mod APK dosyasını indirin.
  • Cihazınızda Ayarlar > Güvenlik'e gidin ve Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini aktif edin.
Spotify Premium APK MODunu Yükleme
Adım 1. Herhangi bir ek APK dosyası gibi bunu yüklersiniz ve önce Spotify Premium APK dosyasını yukarıda verilen bağlantıdan indirerek yapmaya başlayabilirsiniz.
Adım 2. Ardından, dosya gezginize gidin ve o İndirilen dosyaya göz atın.
Adım 3. Spotify APK dosyasını bulduktan sonra üzerine dokunun ve yükle düğmesine basın.
Adım 4. Yüklemeye başlayacak ve bir kez tamamlandığında uygulamayı açacaksınız.
Adım 5. Bu modifiye Spotify premium uygulaması olacak. Sizden bir hesap isteyecek, doğru bilgileri girecektir.
Adım 6. İşiniz bittiğinde, hesabı oluşturduğunuzda tüm Premium özellikler kullanılabilir olacaktır.
Uygulama modifiye edildiğinden, ücretli kullanıcılar için mevcut tüm premium özelliklerin burada kilidi açıldığı anlamına gelir, bu yüzden Spotify çok daha güçlü bir güvenlik sistemi gelmedikçe bunları ücretsiz olarak kullanacaksınız. O zaman onları kullanamayabilirsiniz, ancak bu hala görülecek bir yer değildir ve şimdilik bu premium hizmetlerin keyfini ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz.