1 Mayıs 2020 Cuma

Öğrenciler İçin En İyi Android Uygulamaları Nelerdir?


Android'in gücü uygulamalarında yatıyor ve bu günlerde her etkinlik için neredeyse bir uygulama var. Google Play Store'da medyadan, araçlardan, alışverişten basit ev hizmetlerine kadar milyonlarca uygulama bulabilirsiniz. Ve günlük ihtiyaç ve faaliyetlerimizin çoğu bu tonlarca dijital uygulama ile karıştığından, değerli Android cihazımızdan çıkarılamamayı göze alamayız. Son birkaç yıldır, bir öğrencinin hayatı bile bu android uygulamalarının ellerini tutarak çok daha kolay, daha güvenli ve daha eğlenceli hale geliyor. Aşağıda öğrencilerin sabahları uyanmaktan not almaya kadar günlük aktivitelerinde yardımcı olan en iyi android uygulamalarından bazıları yer almaktadır.

Not almak

Günümüzde, cep telefonu veya tablet kullanmayan bir okul veya kolej öğrencisi bulmak zor. Öğrenciler, genellikle bu aygıtları gittikleri her yerde yanlarında taşırlar. Bu durumda, Google Keep, OneNote, Evernote, FiiNote, vb. Gibi dijital not alma uygulamaları, not almanın en uygun yolu haline gelmiştir ve öğrenciler arasında popülerliği hızla artmaktadır.

Dersi Yakalama

Birkaç yıl önce bile, bir konferansa veya seminere katılırken, bir öğrencinin not defterine tüm önemli bilgileri yazmaktan başka seçeneği yoktu. Ve şimdi, öğrencilerin tüm dersi kaydetmelerine yardımcı olan bazı yararlı ve müthiş ders kayıt uygulamaları var. Yani, gelişmiş en iyi Android uygulamaları Ders Kayıtları, Ses Kaydedici, Kolay Ses Kaydedici vb.

Student Planner Uygulamaları

Öğrenci planlayıcısı android uygulamaları, öğrencilerin etkinliklerini organize etmelerine, dersleri, ödevleri, sınavları ve diğer şeylerle ilgili uyarı ve hatırlatmalar göndermelerine yardımcı olan popülerlik kaidesinde yükseliyor. Öğrenci Planlayıcısı, Öğrenci Programı, Çalışma Hayatım, bir zaman çizelgesi ile gelen saygın ve popüler öğrenci planlayıcısı uygulamalarından bazılarıdır.

Eş zamanlı ve hızlı bir internet bağlantınız ve bir Android cihazınız varsa, öğrenci hayatınız endişelerle dolu olmaktan ziyade eğlenceli ve heyecanlı bir aşama olacaktır. En son Android uygulamaları için bizi izlemeye devam edin.