18 Mayıs 2020 Pazartesi

Sahte Telefon Numarası Almak



Sahte bir hücresel sayı üreteci kullanarak 3 dakikadan kısa bir süre sahte bir telefon numarası kullanabilirsiniz.

Arama / kısa mesaj ve telefon görüşmesi göndermek ve almak için sahte cep telefonu numaranızı kullanın. Numaranızı istediğiniz kadar kullanın veya tek kullanımlık bir mesajlaşma numarası olarak kullanın ve istediğiniz zaman silin ve sonra iz bırakmayın!

Bu gerçek olamayacak kadar iyi başlarsa, bu makaleyi okumak isteyeceksiniz!


Gerçekten kendi numaramı yapabilir miyim? Bu güvenli mi?

Yapabilirsin ve öyle! Hushed kullanarak yapmak çok kolay.

Hushed hızlı ve kolay bir sahte telefon numarası almak için en iyi seçenektir. Hushed herhangi bir doğrulama bilgisi safra istemmez, bu gerçek gerçek telefon numaranızı hiçbir zaman girmezsiniz. Aynı zamanda gizlilik odaklı bir odada, bu boyut sizden kişisel olarak tanımlayıcı bilgiler toplanmaz.

Hushed ile olan bağlantınız da yer almıyor. Bu, gerçek telefon numaranız asla asla göründa görünmeyeceği gelir gelir. Bir arama veya metin yerleştirebilirde sadece sahte sanal numaranız görünür!

Hushed Ücretsiz 3 Gün Deneme Fiyatı sunar, burada hiçbir ücret ödemeden kullanılır deneyebilirsiniz! Bu Ücretsiz Deneme Numarası'nın talep edilmesi 3 dakikadan az sürer. Numaranızı seçin sonra hemen aramaya ve mesajlaşmaya başlayabilir!


Hushed'den bir numara al

Sahte rastgele telefon numarasının, gönderici profilinida ve ilk kişiyi kurduğunuzda lütfen seçtiğiniz fark edeceğiz. Daha kalıcı bir çözüm olarak sizinle iletişim kurabilmeleri için kullanılabilirizle paylaşabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ikinci bir telefon numarası almak, uygulamada sahte bir premium Bu numaralar, 30 Günlük Dünya Planı'nda mevcutturse uluslararası arama için de işe yarar!

Üç kolay adımda kolayca ikinci bir numara alabilirsiniz.

1. Hushed App indirin .   Hushed, hem iOS hem de Android için kullanılabilir. Doğrudan Apple App Store'dan veya Google Play Store'dan indirerek en son sürümü edinin!

2. Hushed hesabınızı oluşturun. Uygulamadaki "Kaydol" sayfasında kullanıcı adınızı girin ve bir şifre seçin. Kullanıcı adınız bir e-posta adresi olmalıdır, böylece şifrenizi unutursanız sıfırlayabilirsiniz. Hushed herhangi bir hesap doğrulaması kullanmaz, bu nedenle sahte bir e-posta adresi girerseniz şifrenizi hatırladığınızdan emin olun. Bir Hushed hesabıyla, herhangi bir iOS veya Android cihazdan hesabınıza giriş yapabilir ve tüm numaralarınızı yönetebilirsiniz.

3. Ücretsiz 3 Günlük Deneme Numaranızı alın. Mevcut alan kodlarından herhangi birinden bir ABD veya Kanada numarası seçin! Ya da şanslı hissediyorsanız rastgele bir alan kodu seçin. Numaranızı aldıktan sonra kolayca aramaya ve mesajlaşmaya başlayabilirsiniz! Hushed Ücretsiz 3 Günlük Deneme Numaraları , ABD ve Kanada kullanımı için 20 çağrı dakikası veya 20 SMS metni içerir.

Sahte bir telefon numarası almak çok kolay!

Sahte Hushed numaranızı talep ettikten sonra, her zaman farklı bir ülkede başka bir tane alabilirsiniz (Hushed 60+ ülkeden numaralar sunar!) Hushed, VoIP kullanır, bu nedenle normal operatörünüzün arama dakikalarını kullanmaz. Bunun yerine, isterseniz WiFi veya kablosuz veri kullanır.

Hushed ile, tek bir hesapta kaç numaranızın olduğu konusunda bir sınır yoktur. Sahte numaranızı istediğiniz zaman yakabilirsiniz! Ya da isterseniz, ücretsiz sahte numaranızı ücretli bir plana uzatın ve uzun vadede kullanmaya devam edin.

Çevrimiçi gizliliğinizi korumak, uzun mesafeli ücretlerden kurtulmak, flört ederken veya başka bir kullanım durumunda kendinizi güvende tutmak olsun, Hushed bugün piyasadaki en iyi sahte numara uygulamasıdır!